SKVO vikend izpeljan čez teden

Skupnost voditeljev (SKVO) stega Breznica 1 smo se v sredo in četrtek 13. in 14. septembra zbrali v Trbojah pri Kranju. Načrtovali smo hitro približajoče se novo skavtsko leto. Lahko vam zagotovim, da se bomo letos spet imeli super!

Novo skavtsko leto se bliža in zato je bil čas, da voditelji vseh vej skupaj načrtujemo, kaj vse se bo čez leto dogajalo.

V sredo smo najprej nekaj časa namenili pregledu prejšnjega leta, kjer smo ob enem dobili že kar nekaj idej, kaj spremeniti, ohraniti ali pa vpeljati čisto na novo v naš program. Kasneje smo vsako temo še natančeje premleli in se dogovorili, kdo bo prevzel katerega od projektov.

Seveda, smo vmes neprestasno tudi dobro jedli, po opravljenih uradnostih, ko se je sreda že prevešala v četrtek, pa smo vzeli v roke kitaro in še vsaj dve uri peli in si (čeprav težko verjamete, glede na to da smo zaradi tega bolj malo spali) s skavtskim duhom napolnili baterije še za četrtkovo dopoldne.

Četrtek smo pričeli z najboljšo budnico - stegovodkinja nam je v "posteljo" prinesla kavo. Nato nas je po zajtrku obiskal naš DA (duhovni asistent) Marjan Lampret. Skupaj smo vse dejavnosti, za katere smo se dogovorili prejšnji dan, umestili v koledar. Načrtovanje smo zaključili s pospravljanjem hiše in odlično pico na bone.

Se vidimo 7. oktobra na prehodih! :D

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.