SKAVTI ŽE 25 LET RASTEMO SKUPAJ

Pridružite se na praznovanju Dneva spomina (rojstnega dneva našega ustanovitelja Roberta Baden Powlla) in 25-letnice Združenja slovenskih katoliških skavtinj in skavtov.

  Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov (ZSKSS) letos praznuje 25 let svojega delovanja. Ob tej priložnosti bo potekalo praznovanje v sklopu treh dogodkov. Prvi dogodek bo namenjen  lokalnim enotam (stegom) in župnijam, v katerih delujejo in se bo odvijal ob rojstnem dnevu ustanovitelja skavtov Roberta Baden Powlla (22. februar).

   Brezniški skavti in skavtinje vas tako vabimo, da se nam pridružite:

-      v soboto, 21.2.2015 ob 19h, ko bomo v kulturni dvorani na Breznici pripravili okroglo mizo o skavtstvu (poleg nekdanjih voditeljev in predstavnikov ZSKSS se nam bodo kot gostje pridružili tudi predstavniki drugih skavtskih organizacij (odrasli skavti) ter zabavni program, v katerem vam bomo med drugim predstavili naše delovanje ter

-      v nedeljo, 22.1.2015 ob 10h, ko bomo skavti sodelovali pri sveti maši v župnijski cerkvi na Breznici ter obnovili svojo obljubo, po maši pa si bomo ogledali kratek film o Robertu Baden Powllu.

   Želja ZSKSS je, da bi se tega praznovanja udeležilo tudi čim več nekdanjih članov stega. Zato še prav posebej vabimo tudi vse nekdanje člane našega stega, da v svojih omarah poiščete svoje kroje in skavtske rutke ter se nam pridružite na omenjenih dogodkih.

Objavljeno v Stegovi dogodki, Novice
Priponke

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.