V kot Volčiči, Volkuljice in VIKINGI

Že skoraj mesec dni je minil odkar smo se volčiči in volkuljice vrnili domov z naše vikingške dogodivščine. Imeli smo se super, kar lahko vidite v besedilu in fotografijah :).

Od 17. do 21. julija smo se volčiči in volkuljice spremenili v vikinge in potovali okoli sveta. Naša ladja se je vsak dan ustavila na novem otoku, kjer so nas čakali novi izzivi, pustolovščinam pa kar ni in ni bilo konca. 

Prvi dan smo bili na Otoku poslušanja, spoznavali smo življenje vikingov. Vsak od nas je naredil svojo vikingško sekirico in ščit, ki ga je okrasil po svoje. Nastalo je 16 zelo, zelo unikatnih ščitov. 

Naslednji dan nas je naša ladja pripeljala na Otok sodelovanja, kjer smo premagali Strelo, Sušo, Škota in Veliko Jezersko Pošast ter tako osvojili zaklad. Vsak si je izdelal mošnjiček, v katerih smo zbirali cekinčke. 

Tretji dan smo prispeli na Otok deljenja dobrin. Po skupinah smo si skuhali zeloooo okusnooo kosilo, popoldne pa smo imeli delavnice, na katerih smo izdelovali različne vikinške spominke - zapestnice, izdelke iz žičk itd. 

Na Otok poguma smo prispeli četrti dan. Čez dan smo imeli vodne igre, igrali smo nogomet. Tako kot vsak večer smo zakurili taborni ogenj. Tik preden smo šli spat, pa je prišel Erik Rdeči, proti kateremu smo se borili in ga s skupnimi močmi seveda premagali.

Zadnji dan smo temeljito pospravili našo ladjo. Tik preden smo se razšli, smo imeli še Skalo posveta, na kateri so volčiči in volkuljice prejeli gumbke za plena, ki so ju lovili čez celotno skavtsko leto. Malce utrujeni, ampak vseeno do ušes nasmejani in s spomini polni smo zaključili poletni tabor in že komaj čakamo novo skavtsko leto!

Še mnogo, mnogo več o naši vikingški pustolovščini pa si lahko ogledate v fotografijah: https://photos.google.com/share/AF1QipNlkM5wACB_T31IH_xeGkvc-NAHhRAX1WEVfgb8XG2qKnMd2GAhbq1aq4xlFAeuOw?key=R1FTLWZtT3M0c0JERW14RVZCMU9POF9jYWJpeThn

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.