Papirna akcija - tokrat zares

Pomlad je tukaj in vsi ptički čivkajo, da imamo skavti pa tudi vsi naši sorodniki in sosedi že "pouhn kufr" starega papirja, ki smo ga za skavte dali na stran že v jeseni.

Skavtska papirna akcija tokrat zares BO. Malo drugače kot ponavadi, a vseeno ne brez nagrad. Ja, dragi skavti, prav berete. Tudi nagrade bodo. Tokrat bo na svoj račun lahko prišel prav vsak, ki bo prinesel papir, ne glede na količino.

No, seveda ne tako preprosto. Po koncu papirne akcije, bomo voditelji opravili žreb vseh, ki ste papir prinesli in ki ste za papirno akcijo povedali naprej in 3 srečneži bodo prejeli uporabne nagrade.

Kaj vam je torej storiti. Najprej pripravite ves papir, ki ga imate doma, potem pa razširite glas o papirni akciji v deveto vas. Zakaj, se sprašujete?

Več ljudi kot povabite k oddaji papirja, več možnosti imate nadalje v žrebu. Če pripeljete svoj papir, vas bomo dodali na seznam za žreb. Če pa k temu spodbudite še koga drugega, lahko vsak, ki ni skavt, pove ime skavta, ki ga je napotil k oddaji papirja in bomo to ime dodatno vpisali na seznam. Kulsko, a ne?

Se vidimo  konec tedna (5. - 7. marec) na parkirišču med Breznico in Vrbo! Termini so zapisani na letaku spodaj.

Voditelji vas prosimo, da karton že prej doma ločite od papirja, saj ju bomo zbirali ločeno.

 

Pomembno!

 Papirno akcijo bomo izpeljali ob upoštevanju aktualnih ukrepov, zato vas prosimo, da papir oddate z uporabo maske in da se ne zadržujete pred zabojniki po nepotrebnem.

BiPi, voditelji

 

Objavljeno v Novice, Stegovi dogodki
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.