Bili smo v Liliputu

Liliputanci, kralj in kraljica, majhen pribor, majhne brisačke, gora mož = Guliver, čokolada, sneg, slavnostna večerja, Blefuski,... vse to in še več se nam je zgodilo v samo enem vikendu! :)

Volčiči smo se v petek, 16. 2. zbrali v predmestju majhnega mesteca, postali majhni človečki in skupaj odšli v mesteco Liliput (nam poznano pod imenom Begunje). Tam nas je obiskal velikan po imenu Guliver, ki je na svojem potovanju zašel in prišel k nam. Nič ga nismo razumeli, saj je govoril najprej papajščino, nato ruščino, angleščino, na koncu pa smo ugotovili, da zna tudi slovensko. 

V soboto smo odšli na urjenje na Sv. Petra, naučili smo se, da strah premagamo le tako, da se z njim soočimo, pri tem pa nam lahko pomagajo prijatelji, družina, dobro srce,... Izdelovali smo Guliverjev smrkelj, čisto prave Masterchef krožnike, majhne loke, papirnate ladjice in obročke za na rutke. Za piko na i smo imeli slavnostno večerjo s svečkami in z lučkami. 

V hišo so vdrli Blefuski in nam ukradli princesko Em. Ker smo imeli drug drugega (in Guliverja) nam jo je uspelo rešiti, Blefuske pa smo spodili daleč stran.

Več slik o naši dogodivščini najdete TUKAJ.

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.