Poletni tabor veje IV

Kar nekaj časa je že minilo odkar smo na zadnji dan pospravljali šotore in se s solzami v očeh poslavljali..

..od naših dveh najstarejših izvidnikov, ki z drugim skavtskim letom odhajata v starejšo vejo. Da si izvidniki osvežite spomin kako nas je vsak dan znova 'frišala' reka Nadiža, starši 'pofirbcate' kaj so vaši otroci devet dni počitnic uganjali in volčiči odhoda vidite za koliko slajši bo vaš naslednji tabor; danes pišemo to objavo. 

Letos smo v veji izvidnikov in vodnic odkrivali kraje v Posočju. Taborili smo v Kredu pri Kobaridu, tik ob reki Nadiži. Spoznavali smo gostoljubje domačinov, krasote stvarstva in nočno življenje polhov. Voditelji smo se pri izbiri tabornega prostora zelo potrudili in za avtentično izkustvo življenja v naravi izbrali takega, ki je malo težje dostopen. Zato smo s tabora domov odšli bolj prepričani vase, v svoj vod in v svojo četo. Da skupaj zmoremo VEČ!

Na poti do tega spoznanja nam je pomagal tudi Marco Polo, ki nas je vzel skupaj na potovanje na daljni Vzhod. Tako smo skupaj premagovali griče in doline in na koncu le prišli do Kublaj Kana, kaj smo mu prinesli pa poglejte na slikah..

SLIKE TABORA: https://photos.google.com/share/AF1QipP2VJZCSs3ADbf-kbdLJK3RwFXuaEp8T5OcSDEnmNhwjVJS07dSp4ddNPyy7xl2QA?key=bGJOc1gwWTVSUERwQVpyNjB4cC04d3YtSEpsNVlR

Včasih je mogoče celo bolje, da slike pridejo ven malce kasneje, ko se prah poleže in šele nato vidimo kako smo se imeli dobro. Bogu smo lahko hvaležni, da že nekaj let tabore zaključimo brez obiskov zdravnika ali celo policije. Izvidniki obvladajo varnost pri delu, prvo pomoč in veščine straže ponoči, a gotovo je tu nekaj Več!

Lep preostanek počitnic vam in vašim domačim želimo voditelji brezniške veje izvidnikov in vodnic!

 

 

 

 


Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.