Začeli ...

7. oktober, več kot 70 skavtov na kupu pod svobodnim jesenskim soncem, skupaj v 25. leto brezniških skavtov.

7. oktobra smo brezniški skavti zakorakali v novo skavtsko leto. Skupaj smo pospremili odhodnike v nove veje, veselo sprejeli novince in predstavili novo zasedbo voditeljev po vejah. Čez cel dan nas je v Rebru grelo toplo jesensko sonce. Na prehodih smo si prislužili tudi presenečenje - nove stegovske majice za 25 let - z igro in izzivi: s telesi smo sestavili številko 25 (tudi v rimskih številkah), peli smo brezniške skavtske pesmi, iskali pretekle taborne prostore na zemljevidu, nekaj novega pa smo se naučili tudi o zgodovini stega.

Nato smo s sveto mašo Bogu izročili novo skavtsko leto in se zahvalili za preteklih 25. Na koncu dneva pa smo le zapeli še vse najboljše našemu stegu in se poveselili ob roladah, piškotih in toplemu čaju.

Več pa si lahko ogledate na slikah:

https://photos.google.com/share/AF1QipOQ-vkefFMrIBFeecuDD9qrGdBxgj7eK8srnI_Y5_MSthih4nKITq6DUwRYrxIuWw?key=YzdqLW5vajVyUGR2bE93VnZOZnJvYVFtN3VPMlZ3 (Rok)

https://photos.google.com/share/AF1QipNMJOZf9XvAiSp5uU3HRGHQ0mZybCOwTJs7ctZqclipbQ-CuDs85voNFMXFKLADDQ?key=Q1pveTg4UUZkaDcwMm1FSGZ2Q1VhNEZNX0QtVVNB (Urh)

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.