Kontejnerja po pestrem koncu tedna stopila na vago

Pretekli vikend smo skavti pridno zbirali papir in karton. Nabralo se ga je kar nekaj...

S pomočjo vseh dobrih ljudi, ki so nam pripeljali papir, nam ga je tokrat uspelo zbrati kar 8,8 ton! Kartona pa se je nabralo za 1,1 tone.

Zahvala gre vsem dobrim ljudem, faranom, staršem in seveda močnim skavtom in zagnanim voditeljem. Hvala!

Seveda tudi tokrat ni šlo brez skavtskega tekmovanja.Pri tem je sodelovalo 45 skavtov (pohvalno, kar 12 več kot spomladi), največ pa ga je pripeljal Blaž K. (IV)! Za petami pa so mu bili duo Katarine B. (IV) in Petre P. (IV), tretje uvrščena Ema Š. (IV), nato duo Jana in Hane K. (IV), ter Jerneja T. (VV).

Kot obljubljeno, bomo podelili štiri praktične nagrade, dobitnik glavne nagrade (bona za brezplačno udeležbo na pomladovanju stega maja 2018) pa bo določen na žrebanju na naslednjem SKVO srečanju.

Najbolj pomembno pa je sodelovati, ne zmagati, saj prav vsak kilogram papirja šteje in bo prispeval k opremljanju naše skavtske sobe! Tako pohvaljeni prav vsi sodelujoči!

Papirna_nov_17_tekmovalci-1.pdf (Tehtnica vedno kaže določen odstotek višjo natehto, kot je kilogramov v realnosti. A je ta odstotek pri vseh enak, zato v preglednici niso podane vrednosti v kilogramih.) 

Bi-Pi


Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.