Zaključek skavskega leta, kresovanje, nagrajenci papirne akcije in maša za domovino

Bliža se pester vikend in za večino našega stega tudi težko pričakovane šolske počitnice.

Na včerajšnjem srečanju Skupnosti voditeljev (SKVO) smo poleg načrtovanja 25-letnice našega stega, katero bomo praznovali drugo skavtsko leto, načrtovanja in usklajevanja poletnih taborov in debatiranja drugih tem posredno in neposredno pomembnih za delovanje našega stega, izžrebali dobitnike nagrad Papirne akcije, maj 2017

Žrebanje smo prenašali v živo preko socialnega omrežja Facebook, in si ga lahko ogledate na uradni strani našega stega: https://www.facebook.com/Breznica1PodSvobodnimSoncem/.

Izžrebani srečneži so:

1. Karmen Zalokar, 2. družina Kunšič, 3. družina Kunšič.


Izžrebanci nagrade prejmejo na slovesni podelitvi na stegovem dogodku:

Zaključek skavtskega leta in kresovanje,


ki bo ta petek, 23. 6. od 17h dlje. Zberemo se na Breznici, pred veručno učilnico v krojih in oblekah primernih aktivnostim v gozdu. Starši in prijatelji pa ste vabljeni, da se nam pridružite ob 19.30 v Ukanovi Vaki (glej zemljevid) pri sveti maši in zabavnem večeru ob kresu. Zaključek je predviden med 22.00 in 22.30Prosimo, če starši po otroke pridete v Ukanovo Vako (glej zemljevid).

Zemljevid, ali kje je Ukanova Vaka: https://drive.google.com/open?id=1QdFGxYMmOWPq4LzQJP2aIPDz4IQ&usp=sharing

Kljub ponosu voditeljev na skavte in farane pa na podelitvi ne bo rdeče preproge, kroj pa le zlikajte, rutico povijte in se..  

..vidimo v petek! 

V soboto, 24. 6. zvečer ob 19.00 pa ste lepo povabljeni na mašo za domovino v brezniško cerkev kjer bomo brezniški skavti predstavljali 'oranžne vrste' naše domovine. 

Objavljeno v Stegovi dogodki, Novice

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.