Nagradne igre

Hej brezniški skavt ali skavtinja!

Pred nami je prva Plamenčkova nagradna igra in ja, govorim o pravi nagradi, ne zgolj o našem prijateljstvu, kot nam je v navadi. :)

Prva nagrada bo podeljena skavtu ali skavtinji, ki bo poslal/-a najboljši predlog naslovnice:

Navodila:

Naslovnica mora biti ilustrirana s tankim črnim flumastrom, kulijem ali navadnim svinčnikom, na belo podlago. Poteze naj bodo čiste, da jo bo lažje obdelati na računalniku. Tema tokratne naslovnice je SKAVTSKA OBLJUBA in prosim te, da se tega držiš, če želiš, da je prav tvoja na koncu izbrana za najboljšo. 

 


Se še spomniš Prigod Kravice Milke, ali pa Dogodivščin volčiča Janezka, ki sta krasila zadnjo stranico Plamenčka? Mogoče je skrajni čas za novega Plamenčkovega junaka in verjetno je prav tvoja ideja najboljša za ta naziv?

Tu že diši po drugi nagradi, ki bo podeljena skavtu ali skavtinji, ki bo poslal/-a najbolj domiseln predlog stripa:

Navodila:

Strip mora biti ilustriran s tankim črnim flumastrom, kulijem ali navadnim svinčnikom, na belo podlago. Poteze naj bodo čiste, črke besedila pa razločne, da ga bo lažje obdelati na računalniku. Tema stripa je popolnoma v tvojih rokah. Naj zmaga najbolj domiselni. 

 


Strip ali naslovnico, ali pa kar oboje, mi lahko poskenirano (ne fotografirano!!!) pošlješ na mail (moni.golja@gmail.com) ali pa mi na listu oddaš osebno. Če ne veš kako priti do mene, povprašaj svoje voditelje. Ne pozabi na rok oddaje, ki je 7. aprila 2018. 

 

 

Kar veselo na delo! Želim ti ogromno ustvarjalnosti in barvitih idej (sploh zato, ker je Plamenček črno-bel)!

Bi-Pi, urednica Plamenčka, Iskriva taščica

Galerija slik