Zimovanje čete v Deželi Nije

S četo smo med 16. in 18. februarjem zimovali na Brezovici, kjer smo po naključju odkrili skriven vhod v Deželo Nije. Cel vikend smo se zabavali v družbi Petra Pana, Zvončice in drugih najdenčkov, na koncu pa smo se odločili, da pridemo nazaj in odrastemo.

Petek:

Smo najdenčki v deželi Nije, imamo podsede z božičkovo rutko in po naši hiši se sprehaja Shrek! (lahko nas pa kličete tut lobadarji.) Smeha, Nasmeha, Smejka… Poglavar: »Okej, a se lahko spomnte še kkšno ime, k ni nč u zvezi s smehom?!« Hoja po oblakih je res zabavna! ..dokler ne zmanka oblakov pod tabo. Zadostna količina ush vrst juhe, use kroglice na zalogi in štruca kruha so dobr nadomestek makaronov za južno. Če kdaj ne boste mel zadostne količine kisika, se morte sam naučit pravilno zajemat zrk! (lahko vam pomagamo J ) Auuuuuu! Auuu, Tomko! Auuu, boli! Sinhronizirani filmi niso kul! Sploh, če so namest zabavnga večera.

Košute

Sobota:

Zjutraj smo začeli dan kadar smo hoteli in pričakal nas je zajtrk naših indijank. Potem smo kot pravi skavti šli v kvadrat. Imeli smo manjše predavanje o veščinah. Šivali smo igračke (medvedke) in mošničke. Odšli smo ven in smo bili tam do večera. Pričakali so nas pirati in morali smo reševati naše ujetnike. Imeli smo izbiranje veščin in zabavni večer.

Vidre

Nedelja:

Zjutraj so nas zbudili na neprijazen način. Imeli smo zajtrk in po tem smo imeli debato o tem ali je bolje biti otrok ali odrasti. Za tem smo imeli sv. Mašo in kasneje smo še pospravili in odšli domov.

Žolne

 U Lublan pada dž. No lej. Noben ne dojame fore.

Orli in Volki

Slike: https://photos.google.com/u/0/share/AF1QipObW6C9K-oJkxQAGzqNJSd2iBn8_4U-Yhjlhb-eYI2g395Zi1gSo4RjMaqDNEPh7w?hl=sl&key=ZFp6WVNTZzRIREt0NWhxRGpfYlUtdGlLQzZPVUpn

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.