Že 25 LEt žIViMo oBLjUbO

V torek, 31.3., Združenje slovenskih katoliških skavtinj in skavtov praznuje 25 obletnico ustanovitve.

Že 25 let občudujemo stvarnikovo delo.
Že 25 let delamo dobra dela.
Že 25 let smo prijatelji vsakomur.
Že 25 let sooblikujemo župnijska občestva.
Že 25 let nas povezuje vera. 

A tega vsak sam ne bi zmogel. Uspešni smo lahko zato, ker si z nami tudi ti. Ker tudi ti živiš obljubo in posvečaš čas mladim na njihovi poti odraščanja. Ker si tudi sam sprejel/a skavtstvo kot način življenja in ker tudi ob neuspehih vztrajaš. 

Uspešni smo lahko tudi zato, ker je z nami On. On, ki ga srečamo v vsakem jutru in večeru, prijatelj, ki nas ob poti pozdravi s križa, On, katerega voljo želimo vršiti. 

Zato te vabimo, da skupaj z ostalimi sovoditelji praznuješ 25 let naše organizacije in se nam pridružiš na obletnici ustanovitve, v torek, 31. 3. 2015 ob 18.30, ko bomo v ljubljanski stolnici darovali mašo v zahvalo Njemu, da nam je dal vsakega izmed nas in nas spremlja na skavtski poti. Mašo bo vodil ljubljanski nadškof, msgr. Stanislav Zore. Somaševal bo upokojeni primorski škof msgr. Metod Pirih, ki je vodil mašo na dan ustanovitve ZSKSS.

Na praznovanje pa ste vabljeni vsi sedanji in bivši člani naših stegov, starši skavtov in prijatelji. Naj nas bo čim več, da bomo lahko ustvarili pravo skavtsko vzdušje v središču Ljubljane.

V upanju, da se srečamo, te lepo pozdravljamo.

Voditelji stega Breznica 1

Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.