... IN SLOVESNO OBLJUBILI SMO!!!

29 novincev smo sprejeli med barve brezniške in svetovne skavtske družine ...
Te matra firbec, kaj vse se je dogajalo na tako slovesni vikend? Če temu je tako, ostani med vrsticami in beri dalje! :)

Konec aprila je bilo v našem stegu kar pestro. V soboto 22. 4. 2017 smo skavti delavno praznovali dan zemlje. Najmlajši člani so čistili po Rebru, starejši pa smo sadili drevesa ter urejali gozd v Gorjah. Popoldne smo našo energijo in dobro voljo, ki je nikoli ne manjka, izkoristili še za igre in druženje. Po odlični večerji je naše že malce nemirne živce novincev pomiril družabni večer. Sprostili smo se ob pesmih in malce norih, a predvsem zelo zabavnih igrah. Noč smo preživeli v kulturnem domu v Zgornjih Gorjah in se polni novih moči v deževno jutro zbudili še z jutranjo telovadbo. Seveda tudi pri tej ni manjkalo smeha, saj tudi dež ne ustavi naše dobre volje. V pričakovanju slovesnih obljub smo novinci še celo dopoldne v glavah ponavljali skavtsko obljubo. Čas smo si popestrili še s skeči o raznih obljubah ter na ves glas prepevali odštekane banse. Po kosilu smo imeli še kratke pevske vaje, nato pa so se nam že pridružili starši in začela se je slovesna maša. Vse je potekalo kot po maslu in več kot 20 brezniških novincev nas je ponosno obljubilo. Postali smo del svetovne skavtske družine in prejeli naše brezniške rutke. Slovesnost smo v kvadratu zaključili s klici za novince in z glasno vogo. Za konec čudovitega vikenda pa smo se še posladkali z dobrotami naših pekaric.

Tjaša Prezelj

 

O naših malih in predvsem pridnih delavnih rokah, ki so lepo poskrbele za našo Zemljico pa piše tudi občina Žirovnica. Več si lahko preberete v članku, ku ga najdete na spodnji povezavi. 

http://zirovnica.si/uspesno-izvedena-cistilna-akcija-v-obcini-zirovnica/

Če te pa matra firbec in bi rad videl še kakšno sliko, kako zelo fajno smo se imeli ... KLIKNI TUKEJLE ;)

https://photos.google.com/share/AF1QipMec-1l9MR1fpulA_-vQdbJUP6jnEYmhIZShbPGTNssxd-davD8pqVdA2zDaWs-HQ?key=S2N4UXBoeU1aTXVIS3R1WnQwS1JENlpWZEU2WEJR

Objavljeno v Stegovi dogodki, Novice
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.