Skavtsko leto 18/19 mi smo pripravljeni!

Še malo pa se dobimo na prehodih da začnemo z novim skavtskim letom. Ker vemo, da si že 'spucal' gojzerje in 'speglal' skavtsko rutico ti izdamo kje in kdaj se dobimo.

S prehodi pričnemo v petek 12. oktobra ob 15.15. Videl nas boš pri znamenju, ki stoji na križišču cest med Breznico in Vrbo ter Cesarsko (makedamsko) cesto (lokacija: tukaj)

Ob 18h pa v župnijsko cerkev na Breznico k skavtski maši vabljeni vsi starši, bratje in sestre in sorodniki, da se priporočimo Njemu za izzive, ki so pred nami v novem skavtskem, šolskem in akademskem letu. 

Po sveti maši, ob 19h, bo skupni sestanek za starše volčičev in volkulic, izvidnikov in vodnic ter popotnikov in popotnic v kulturni dvorani na Breznici. Sestanek bo trajal eno uro.

Dragi starši, voditelji pričakujemo, da se za dober začetek leta sestanemo v čim večjem številu in se dogovorimo vse potrebno.  
Želimo si, da med sestankom uredimo vso "papirologijo", ki jo je zaradi spremembe zakonodaje o varovanju osebnih podatkov, nekoliko več. Več informacij dobite na mail do sobote 6.10.. Že v naprej hvala, ker si boste vzeli čas!  Med sestankom vašim skavtom ne bo dolgčas, saj bo potekal program v veroučnih učilnicah.

Skavti, pridite v kroju in ne pozabite na vremenu primerno obutev in obleko. Svojo udeležbo pa sporočite voditeljem veje do srede, 10.10.!

 

Se vidimo!

Voditelji

Objavljeno v Stegovi dogodki, Novice
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.