Navodila za adventne kozarce, ki ste jih prejeli včeraj

Včeraj smo brezniški skavti skupaj stopili v adventni čas.

Na skavte ste prišli s praznimi kozarci, domov pa ste odnesli napolnjene z listki.
Ne pozabimo vsak dan sproti odpriati in izpolnjevati naloge, ki nas bodo še malo bolj pripravile na prihod Luči miru iz Betlehema in dva dni kasneje, rojstvo Jezusa.
Včeraj se nas je zbralo zares veliko in voditelji smo morali pošteno zavihati rokave ter marljivo polniti kozarce, da ga je vsak lahko odnesel domov ... V tej naglici pa verjamemo, da smo lahko dali kakšnemu kakšen listek preveč ali premalo. Zato prosimo, da TISTI, KI ŽE IMATE POLNE KOZARCE DANES PREGLEDATE, ČE IMATE V KOZARCU VSE LISTKE (OD 1. 12. DO 24. 12.).
ČE VAM KATER MANJKA TO SPOROČITE NA breznica1@gmail.com, DA VAM PRISKRBIMO MANJKAJOČI DAN. Lahko pa se pri manjkajočem dnevu nalogo izmislite sami ali pa z vašimi starši in listek dopišete.
Prav tako vsem manjkajo trije prazni barvni listki (bel oz. zelen, rdeč in rumen), ki jih boste potrebovali v drugem in tretjem adventnem tednu. Prosimo, da si jih v kozarec priložite sami.
Če je  kdo, ki ga ni včeraj bilo naloge rad dobil, nam prav tako pišite mail in poslali vam bomo elektronsko verzijo, da si kozarec oblikujete sami.
Lepe adventne dni vsem!
Objavljeno v Stegovi dogodki, Novice

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.