KORAJŽA VELJA!

PRETEKLI TEDEN SMO SE TUDI BOBRI, KOT ČISTO PRAVI SKAVTI, ODPRAVILI NA POLETNI TABOR. ZBRALI SMO SE PRI DOMU PRISTAVA , TER SE BREZ POSEBNIH PLANOV ODPRAVILI ZA NOSOM V GOZD. ŠE SREČA DA SMO SREČALI KEKCA IN RŽLETA, KI STA NAS PRIJAZNO POVABILA NA SVOJO PLANINO. V DVEH DNEH SE NAM JE NA PLANINI DOBRE VOLJE, SREDI TANOREGA GOZDA, PRIPETILO TOLIKO DOGODIVŠČIN, DA JE VSE KAR TEŽKO OPISATI.

POT SKOZI TANORI GOZD JE BILA DOLGA, NAPORNA IN SEVEDA SKRIVNA. DA PA STA NAS KEKEC IN RŽLE ZARES SPREJELA MEDSE SMO SI SEŠILI IN KLOBUČKE IN SEZULI ČEVLJE.POPOLDNE SMO BOBRI SKOZI VODNE IGRE DOKAZALI, DA SMO RES NABRITI, IZNAJDLJIVI IN PREDVSEM KORAJŽNI.NASLEDNJI DAN SMO SE ODPRAVILI NA ŠPANOV VRH, KJER NA TA DAN VSAKIH PET LET TOČNO OB DVANAJSTIH ZRASTEJO PRAV POSEBNE JAGODE, KI TI VLIJEJO KORAJŽO. (ČE JIH KDO POTREBUJE ZA KAK NASTOP ALI ŠOLSKO NALOGO, NAJ LE VPRAŠA KATEREGA OD BOBROV- PREVERJENO DELUJEJO!) NA POTI NAM JE KEKEC PREDSTAVIL TUDI VELIKO ZDRAILNIH RASTLIN, KI SMO MU JIH POMAGALI NABRATI ZA ČAJ.NAŽALOST IN NA NAŠO VELIKO GROZO, PA NAM JE KO SMO SE VRNILI DO KOČE NAŠE NAČRTE PREKRIŽAL BEDANEC. ŠE DOBRO, DA SMO IMELI TAKORAJŽNE JAGODE. S POSEBNIM NAPOJEM SMO GA USPELI USPAVATI ZA 10 MINUT, TER MU TA ČAS NASTAVILI VELIKO SOVO, KI SE JO JE REVEŽ TAKO USTRAŠIL, DA JE KRIĆČE ZBEŽAL IN VRJETNO GA NIKOLI VEČ NEBO V BLIŽINO PLANINE DOBRA VOLJA. ZA ŠE BOLJŠI VTIS O VSEH NAŠIH DOGODIVŠČINAH, PA SI POGLEJTE SPODNJE FOTOGRAFIJE.

https://photos.google.com/share/AF1QipOT1M1eW5NbuHc6W1aO4-mzoz5oAeh_qhtlgGxohiqUUKNJ8QoHiSw1y19DbYxn1Q?hl=sl&key=Tkw3VDhMQ2dIWGVwMXkyQzBFZWJiT1ZjaERVQTJ3  (FOTO: JANJA TAVČAR)

Objavljeno v BOBRI, Novice
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.